Moderna i elegantna

Garažna Vrata Hormann

– jamstvo kvalitete i inovacije za Vaš Dom

Zašto Garažna Vrata Hormann?

Garažna vrata Hörmann su garažna vrata koja postavljaju standarde u kvaliteti, sigurnosti, funkcionalnosti i dizajnu.

Bez obzira na vaše potrebe i estetske preference, u ponudi je širok izbor vrata koji će se savršeno uklopiti u izgled vašeg doma:

sekcijska garažna vrata, podizna garažna vrata, rolo i stropna garažna vrata, bočna sekcijska i bočna garažna vrata.

Odabir garažnih vrata je dostupan u različitim bojama, motivima i dizajnima kako bi se uklopili u izgled vaše kuće.

Sva garažna vrata su podvrgnuta rigoroznim testiranjima i certificirana su prema najnovijim europskim sigurnosnim standardima.

Hörmann je sinonim za vrhunsku kvalitetu i inovaciju u svijetu garažnih vrata. Predanost visokim standardima osigurava da svaka vrata koja napuštaju Hormann tvornice pružaju ne samo sigurnost, već i dugotrajnost i estetsku privlačnost.

Prednosti Hörmann Garažnih Vrata:

1. Kvaliteta Materijala: 

Hörmann koristi najbolje materijale kako bi osigurao da njihova garažna vrata izdrže test vremena, vremenske uvjete i svakodnevnu upotrebu.

2. Sigurnost na Prvom Mjestu: 

Garažna vrata Hörmann vrata dolaze s naprednim sigurnosnim mehanizmima koji vas štite od neželjenih pristupa i osiguravaju vašu imovinu. Sigurnost je ključna kod garažnih vrata.

3. Inovacija i Tehnologija: 

Garažna vrata Hörmann stalno se usavršavaju inovacijama kako bi se osiguralo da su njihova garažna vrata u koraku s najnovijim tehnologijama i trendovima.

4. Dizajn i Estetika: 

Vaša garažna vrata ne moraju biti samo funkcionalna – mogu biti i estetski privlačna. Hörmann nudi širok izbor dizajna, boja i materijala kako bi vaša vrata odgovarala vašem stilu.

Ponuda Hormann garažnih vrata

U Dor Motion d.o.o., s ponosom vam nudimo široku paletu Hörmann garažnih vrata koja će transformirati vaš prostor svojom izvrsnošću, bez obzira radi li se o privatnoj garaži ili komercijalnom prostoru. Odaberite Hörmann i osigurajte vrata koja će vam pružiti sigurnost, udobnost i praktičnost svakodnevnog života.

Sekcijska Garažna Vrata – Ušteda Prostora i Bolja Izolacija

sekcijska garazna vrata 1

Horman sekcijska garažna vrata se otvaraju okomito prema gore, štedeći prostor u garaži. Pružaju maksimalnu iskoristivost prostora ispred garaže. Imaju bolju izolaciju zahvaljujući trajno elastičnoj brtvi koja prati sve četiri strane vrata. Ova vrata su testirana i certificirana prema EU standardima sigurnosti.

Dvostjena sekcijska garažna vrata LPU 67 Thermo i LPU 42

Horman sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore, pružajući vam maksimalno iskoristiv prostor u vašoj garaži. Osim toga, njihova trajno elastična brtva prati sve četiri strane vrata, što osigurava bolju izolaciju.

To znači da ćete imati topao i udoban prostor u svim vremenskim uvjetima. Naša dvostjena sekcijska vrata LPU 67 Thermo i LPU 42 su pravi izbor za one koji žele kombinirati stil i funkcionalnost.

Jednostjena sekcijska garažna sekcijska vrata LTE 42

Horman jednostjena garažna sekcijska vrata LTE 42 su idealna opcija za jednostavnost i efikasnost. Ova vrata također se otvaraju vertikalno, štedeći dragocjen prostor u vašoj garaži. Njihov suvremen dizajn pristaje uz svaku kuću, a njihova izolacija osigurava udobnost bez obzira na vanjske uvjete.

 

Berry Krilno Podizna Garažna Vrata – Spoj Kvalitete i Estetike

berry krilno podizna garazna vrata 1

Hörmann Berry krilno podizna vrata predstavljaju savršen spoj kvalitete, tehnologije i trajne funkcionalnosti. Svojim atraktivnim čeličnim motivima, bojama i ukrasima, ova vrata dodaju estetsku vrijednost vašem domu. Pružaju siguran i stabilan rad te su ispitana i certificirana prema EU sigurnosnim standardima.

 

Garažna Rolo i Stropna rolo vrata RollMatic:

Savršenstvo Prostora

Garazna Rolo i Stropna rolo vrata RollMatic

Hormann rolo garažna vrata i stropna rolo vrata otvaraju se okomito prema gore, štedeći prostor u garaži. Ova vrata su idealna za situacije s ograničenim prostorom. 

Uz različite dizajne i boje, uključujući imitaciju drva, možete pronaći savršena vrata koja se uklapaju u dizajn vaše kuće. Pružaju sigurnost, udobnost i brzinu otvaranja, čime vaša svakodnevica postaje lakša.

 

Bočna sekcijska garažna vrata –

Brz i Praktičan Pristup Garaži

Bocna sekcijska garazna vrata

Hormann bočna sekcijska vrata su idealno rješenje ako želite brz i praktičan pristup vašoj garaži. Ova vrata se otvaraju bočno, omogućavajući vam brz ulazak i izlazak bez potrebe za otvaranjem cijelih vrata.

Osim toga, bočna sekcijska garažna vrata pružaju izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju, čime se osigurava udobnost i energetska učinkovitost, te su dostupna u različitim motivima i bojama.

Sandwich paneli debljine 42 mm ispunjeni PU pjenom oduševit će Vas vrlo dobrom zvučnom i toplinskom izolacijom, a jednako tako i izrazita stabilnost vratnog krila i ugodno mirno kretanje.

 

Garažna bočna vrata – Brza

Pristupačnost sa Stilom

Garazna bocna Hormann vrata

Hormann garažna bočna vrata pružaju vam mogućnost brzog pristupa vašoj garaži, bez potrebe da otvarate cijela vrata. S odgovarajućim motivom i dizajnom, ova vrata se savršeno usklađuju s ostalim garažnim vratima. To je idealno rješenje za situacije kada vam je potreban brz i praktičan pristup, ali ne želite kompromitirati stil.

Za svaki motiv vrata Hörmann nudi odgovarajuća bočna vrata. Na taj način dvorišna i garažna vrata tvore jednu lijepu cjelinu

 

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu

Bez obzira jeste li u  fazi razmatranja, procesa kupnje, ugradnje ili održavanja vrata; trebate li nova vrata, dijelove za proizvodnju ili servisiranje, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za sva pitanja, savjete ili informacije o našim proizvodima i uslugama.

Telefon

+385 (91) 2424-243

Email

info@dormotion.hr

Adresa

Ulica Dragutina Mandla 3, 

10 000 Zagreb

5 + 10 =