Rolo rešetke i garažna vrata

Rolo Vrata i Rešetke za trgovačke centre, hale i skladišta

Rolo Vrata i Rešetke Hörmann – Certificirana Sigurnost

Hörmann je predstavio impresivna rolo vrata i rešetke koja se mogu pohvaliti certifikatom o sigurnosti. Ova inovativna rješenja dizajnirana su s fokusom na pružanje visokih standarda sigurnosti i praktičnosti.

SSG DD sistem za Fleksibilno Zatvaranje Prostora

Hörmann-ov SSG DD sistem omogućava kombiniranje do tri vrata s pokretnim srednjim stupom, omogućujući vam zatvaranje velikih otvora do 36 metara u širinu i 9 metara u visinu.

Standardna rolo vrata i rešetke omogućuju pojedinačno ili istovremeno upravljanje, dok se za oslobađanje čitavih otvora vezni elementi lako guraju sa strane. Ova kombinacija pruža iznimno ekonomično rješenje – od transporta i ugradnje do servisiranja.

Izdržljiva Konstrukcija za Minimalno Održavanje

Sve komponente Hörmann rolo vrata i rešetki pažljivo su dizajnirane za dugotrajnu uporabu. Konzole i valjci dolaze s pocinčanim premazom kako bi se osigurala dugotrajnost, dok su vodilice izrađene od visokokvalitetnog aluminija. Ova izdržljiva konstrukcija primjenjuje se i na detalje, kao što je promišljena konstrukcija ulaznog lijevka s posebno širokim kliznim površinama kod rolo vrata DD, što dodatno smanjuje habanje ovjesa vrata.

Rolo vrata i rešetke za trgovačke centre, hale i skladišta

rolo vrata i resetke

Rolo vrata i rešetke Hörmann pružaju kompaktno i efikasno rješenje za zatvaranje različitih prostora.

S optimiziranim sustavima, rolo vrata i rolo rešetke omogućuju jednostavno rukovanje u različitim poslovnim okruženjima:

  • Trgovački Centri
  • Logistika
  • Hale i Skladišta
  • Gospodarske Zgrade
  • Zajedničke i Podzemne Garaže
  • Parkirališta

Tehnika Vlačnih Opruga za Lakše Upravljanje

Rolo vrata i rešetke SB i TGT ističu se svojom tehnologijom vlačnih opruga. Ova tehnika omogućuje ravnomjerno raspoređivanje težine ovjesa, što olakšava otvaranje i zatvaranje vrata. Bilo da se radi o ručnom ili automatskom upravljanju, tehnika vlačnih opruga smanjuje opterećenje motora i produžuje vijek trajanja komponenti.

Brza i Efikasna Montaža za Uštedu Vremena i Troškova

Rolo vrata i rešetke Hörmann nude brzu i efikasnu montažu. Montaža cjelokupne konstrukcije vrata, uključujući konzole i vodilice kao okvira na građevinskom tijelu, omogućava skraćivanje trajanja ugradnje i smanjenje troškova.

S opcionalnim montažnim pogonom bez viličara, moguća je montaža čak i u zahtjevnim situacijama. Zahvaljujući uskom bočnom nosaču, vrata se lako mogu ugraditi čak i u prostorima s ograničenim prostorom.

Napredan Bežični Sustav s Hörmann BiSecur

Hörmann BiSecur (BS) je moderan bežični sustav za upravljanje industrijskim vratima. Ovaj dvosmjerni bežični sustav označava tehnologiju budućnosti, omogućujući udobno i sigurno upravljanje. BiSecur postupak zaključavanja koristi 128-bitnu enkripciju, osiguravajući sigurnost vašeg radijskog signala. Certificiran od strane stručnjaka za sigurnost, ovaj sustav pruža stabilan i pouzdan bežični signal za kontrolu industrijskih vrata.

 

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu

Bez obzira jeste li u fazi razmatranja, procesa kupnje, ugradnje ili održavanja vrata; trebate li nova vrata, dijelove za proizvodnju ili servisiranje, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za sva pitanja, savjete ili informacije o našim proizvodima i uslugama.

Telefon

+385 (91) 2424-243

Email

info@dormotion.hr

Adresa

Ulica Dragutina Mandla 3, 

10 000 Zagreb

12 + 11 =