O nama

Dor Motion d.o.o. – Vaš Partner za Kvalitetna Vrata Visoke Kakvoće

Vaš Hormann partner za vrhunsku kvalitetu vrata

Dor Motion d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom i Hormann partner za sve potrebe vezane uz vrata. Naša posvećenost kvaliteti, stručnost i širok spektar proizvoda čine nas liderima na tržištu. Bilo da trebate nova vrata, komponente za proizvodnju ili usluge održavanja, mi smo tu da vam pomognemo. Bavimo se prodajom, ugradnjom i održavanjem svih vrsta garažnih, ulaznih i sobnih vrata, PVC stolarije i rolo rešetki, te pogonskih sustava za sve vrste vrata. 

Naša posvećenost kvaliteti, stručnost i širok spektar proizvoda čine nas liderima na tržištu. Bilo da trebate nova vrata, komponente za proizvodnju ili usluge održavanja, mi smo tu da vam pomognemo. Kontaktirajte nas već danas kako bismo zajedno pronašli optimalno rješenje za vaše potrebe.

Vodeći Stručnjaci za Različite Tipove Vrata

Dor Motion d.o.o. je specijalizirana tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom i održavanjem svih vrsta garažnih, ulaznih i sobnih vrata, PVC stolarije i rolo rešetki, te pogonskih sustava za sve vrste vrata. 

Ono što nas izdvaja je naša neumoljiva predanost kvaliteti. Naš tim iskusnih stručnjaka sa više od 20 godina iskustva u izradi i instalaciji garažnih vrata te drugih proizvoda iz našeg asortimana, prati svakog kupca od samog početka.

Bez obzira jeste li u fazi razmatranja, procesa kupnje, ugradnje ili održavanja vrata, naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju.

Iskustvo i Stručnost za Vaše Povjerenje

Naš tim se ponosi bogatim iskustvom i dubokim razumijevanjem industrije. Kvaliteta i profesionalnost su u središtu naše ponude, pružajući vam najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Jamčimo vam visoku razinu povjerenja u naše proizvode i usluge.

Savjetovanje za Najbolji Izbor

Razumijemo da odabir pravih vrata može biti izazovan. Stoga, pružamo temeljito savjetovanje kako bismo vam pomogli napraviti informiranu odluku.

Naš cilj je osigurati da vaša vrata ne samo estetski odgovaraju vašem prostoru, već i da pružaju izvrsnu funkcionalnost i najvišu razinu sigurnosti.

Pristupačne Cijene i Individualni Pristup

Cijene naših usluga, kao i detalji izvedbe, ovise o specifičnostima svake situacije na vašem objektu. Sve te informacije detaljno su opisane u našoj ponudi, koju pripremamo nakon obavljenog pregleda situacije. Napominjemo da za usluge izvan Zagreba, unutar 40 km udaljenosti, osiguravamo besplatan pregled i procjenu situacije.

Napredna Tehnologija za Vrata Budućnosti

Naša tvrtka teži inovacijama i naprednoj tehnologiji. Surađujemo s vodećim proizvođačima kako bismo vam donijeli vrhunske proizvode s najnovijim tehničkim rješenjima. Vaša sigurnost i udobnost su naša glavna briga.

Iskustvo i stručnost

Naš tim iskusnih stručnjaka sa više od 20 godina iskustva u izradi i instalaciji garažnih, ulaznih i sobnih vrata, te drugih proizvoda, ponosi se dubokim poznavanjem industrije i tržišta.

Kvaliteta i profesionalnost

Ono što nas izdvaja je naša neumoljiva predanost kvaliteti, inovacijama i naprednoj tehnologiji. Surađujemo s vodećim proizvođačima kako bismo vam donijeli vrhunske proizvode s najnovijim tehničkim rješenjima.

Jamstvo i povjerenje

Jamčimo vam visoku razinu povjerenja uz ponudu redovnog održavanja i servis prodanih i ugrađenih proizvoda. Naš tim iskusnih tehničara osigurava da vaša vrata uvijek rade besprijekorno i sigurno.

Naši partneri

Dugogodišnja tradicija, pouzdanost i iskustvo prepoznati su od strane naših dugogodišnjih partnera.

Centar za vozila Hrvatske logo
Croatia tehnicki pregledi logo
HEP logo
Vulkail logo

Usluge koje pružamo za Vaša vrata

Pružamo dodatne usluge kao što su odvoz i pravilno zbrinjavanje vaših starih vrata i komponenti ukoliko se odlučite za zamjenu novima. Naša tvrtka je opremljena profesionalnom opremom, uključujući dizalicu koja omogućuje pristup unutar prostora kao što su skladišta ili garaže. Također posjedujemo skelu i svaki potreban alat koji je specifičan za naše usluge.

Širok asortiman vrhunskih vrsta vrata i pogonskih sustava 

sekcijska garazna vrata 1

Dor Motion d.o.o. je vaš pouzdani partner za prodaju, ugradnju i održavanje vrata. Bez obzira na to je li riječ o garažnim, industrijskim ili ulaznim vratima, mi smo tu da vam pružimo vrhunske proizvode najviše kvalitete i profesionalnu uslugu.

Naš asortiman obuhvaća premium garažna vrata, industrijska vrata te ulazna i sobna vrata, uz mogućnost prilagođenih pogonskih sustava za svaku vrstu vrata.

 

Dijelovi za samostalnu proizvodnju vrata

sekcijska garazna vrata 1

Naša ponuda uključuje širok izbor dijelova za samostalnu proizvodnju garažnih i industrijskih sekcijskih vrata te rolo vrata. S našim dijelovima osiguravate vrhunsku kvalitetu, omogućujući besprijekornu funkcionalnost i dugotrajnost vaših vrata.

 

Pouzdano i profesionalno servisiranje i održavanje

sekcijska garazna vrata 1

Osim što pružamo vrhunske proizvode najviše kvalitete, stručno se bavimo i servisiranjem vrata drugih proizvođača. Naš tim iskusnih tehničara osigurava da vaša vrata uvijek rade besprijekorno i sigurno. Bez obzira na marku ili tip vrata, možete se osloniti na nas.

 

Pogledajte neke naše radove

PVC stolarija, klizne stjene

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu

Bez obzira jeste li u fazi razmatranja, procesa kupnje, ugradnje ili održavanja vrata; trebate li nova vrata, dijelove za proizvodnju ili servisiranje, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za sva pitanja, savjete ili informacije o našim proizvodima i uslugama..

Telefon

+385 (91) 2424-243

Email

info@dormotion.hr

Adresa

Ulica Dragutina Mandla 3, 

10 000 Zagreb

2 + 5 =