Motor za vrata

Motor za vrata – praktično rješenje

Motor za vrata i daljinski za vrata Horman

Motor za vrata predstavlja praktično rješenje koje olakšava otvaranje i zatvaranje vrata vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovi uređaji omogućuju automatsko pokretanje vrata, čime se povećava udobnost, sigurnost i praktičnost. Motor za otvaranje i zatvaranje vrata ključan je za udobnost, sigurnost i praktičnost u domu.

Motor za garažna vrata predstavlja praktično rješenje koje olakšava upravljanje i otvaranje vaših garažnih vrata. Ovi motori pružaju udobnost, sigurnost i efikasnost, čineći vašu svakodnevicu jednostavnijom i praktičnijom.

Hörmann je renomirani proizvođač garažnih vrata i pripadajuće opreme, a njihovi motori za garažna vrata donose naprednu tehnologiju i pouzdanost.

Motor za garažna vrata Hörmann omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje garažnih vrata, pružajući udobnost, sigurnost i praktičnost. Evo više informacija o Hörmann motorima za garažna vrata:

1. Visoka Kvaliteta i Pouzdanost: 

Motor za garažna vrata Hörmann proizvedeni su prema najvišim standardima kvalitete, osiguravajući dugotrajnu i pouzdanu izvedbu. Ovi motori dizajnirani su da izdrže svakodnevnu uporabu i različite vremenske uvjete.

2. Automatsko Funkcioniranje: 

Motor za garažna vrata omogućuje automatsko otvaranje i zatvaranje vrata jednostavnim pritiskom na gumb ili pomoću daljinskog upravljača. Ovo je osobito korisno kada želite brzo ući ili izaći iz garaže.

3. Sigurnost Na Prvom Mjestu:

Motor za garažna vrata Hörmann opremljeni su naprednim sigurnosnim značajkama koje štite vas, vašu obitelj i vaše vozilo. Opremljeni su senzorima za zaustavljanje u slučaju prepreke te zaštiti od nepoželjnog otvaranja.

4. Tih Rad: 

Motor za garažna vrata Hörmann radi tiho i bez vibracija, što minimizira buku i potencijalno smetanje drugima u blizini.

5. Jednostavna Instalacija: 

Motor za garažna vrata je jednostavan za instalaciju i često se može integrirati u već postojeća garažna vrata. Stručnjaci za garažna vrata lako će postaviti motor i podesiti ga prema vašim potrebama.

6. Pametne Smart Opcije:

Neki Hörmann motori za garažna vrata dolaze s pametnim funkcijama. Putem mobilnih aplikacija možete daljinski upravljati svojim garažnim vratima i pratiti njihov status, čak i kada niste kod kuće.

Ukratko, Hörmann motori za garažna vrata pružaju visoku kvalitetu, sigurnost i udobnost. Bez obzira na tip garažnih vrata koje imate, Hörmann motori omogućuju jednostavno i pouzdano otvaranje i zatvaranje, olakšavajući vaš svakodnevni život.

Motor za garažna vrata Hormann Ponuda

motor za garazna vrata

Hörmann nudi inovativna rješenja za otvaranje i zatvaranje garažnih i dvorišnih vrata:

SupraMatic motor za garažna vrata:

SupraMatic je brz i udoban motor za garažna vrata koji omogućuje brzo i praktično otvaranje. Ovaj motor dolazi s dodatnim funkcijama kao što su podesiva visina otvaranja i upravljanje rasvjetom putem daljinskog upravljača. Pokrov motora izrađen je od četkanog aluminija, pružajući modernu i estetsku izvedbu.

ProMatic motor za garažna vrata: 

ProMatic motor nudi brzo otvaranje garažnih vrata uz dodatne funkcije poput podesive visine otvaranja i upravljanja rasvjetom. Pokrov motora također je izrađen od četkanog aluminija, pružajući elegantan izgled i zaštitu.

ProMatic Akku motor za garažna vrata: 

ProMatic Akku je motor namijenjen garažama koje nemaju električni priključak. Ovaj motor radi na bateriju, što pruža veću fleksibilnost i neovisnost o električnoj mreži. I dalje dolazi s naprednim značajkama i funkcionalnostima koje karakteriziraju Hörmann motore.

S Hörmannovom ponudom motora za garažna vrata, možete odabrati rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Bez obzira na model koji odaberete, Hörmann motore odlikuje visoka kvaliteta, moderna tehnologija i pouzdanost, čineći vašu svakodnevnu interakciju s garažnim vratima jednostavnom i ugodnom.

 

Motor za dvorišna vrata Hormann ponuda

motor za dvorisna vrata

Odaberite udobnost i sigurnost uz našu ponudu Hörmann motora za dvorišna vrata. Pružamo vam vrhunske opcije koje olakšavaju otvaranje i zatvaranje vaših dvorišnih ulaza. Evo pregleda nekoliko dostupnih opcija:

  • RotaMatic motor za dvorišna vrata: 

RotaMatic je motor za krilna dvorišna vrata s modernim dizajnom i naprednim funkcionalnostima. Ovaj motor prepoznaje prepreke te omogućuje lagano i precizno otvaranje i zatvaranje vrata. Sigurnosne značajke osiguravaju zaštitu vas i vašeg okruženja.

  • VersaMatic motor za dvorišna vrata: 

VersaMatic je motor za zaokretna vrata s integriranim upravljanjem. Fleksibilan je i prilagodljiv različitim situacijama ugradnje. Ovaj motor može se napajati baterijom ili solarnim modulom, pružajući vam energetski učinkovito rješenje.

  • LineaMatic motor za dvorišna vrata: 

LineaMatic je kompaktan motor za klizna dvorišna vrata. Opremljen je laganom pokretačkom elektronikom koja omogućuje glatko otvaranje i zatvaranje vrata. Sigurnosne značajke doprinose vašoj zaštiti.

  • STA 400 motor za dvorišna vrata: 

STA 400 je motor pogodan za velika dvorišna vrata. Ovaj motor osigurava precizno otvaranje i zatvaranje, čime olakšava pristup vašem dvorištu. Bez obzira na veličinu vrata, ovaj motor će se nositi s zadatkom.

S našom ponudom Hörmann motora za dvorišna vrata, dobivate visoku kvalitetu, funkcionalnost i pouzdanost. Naši motori pružaju udobnost i sigurnost, čineći vaš svakodnevni ulazak i izlazak iz dvorišta praktičnim i bezbrižnim.

 

Motor za unutarnja vrata Hormann ponuda

motor za unutarnja vrata

Motor za unutarnja vrata PortaMatic, kao inovativno Hörmann rješenje za udobnost i pristupačnost unutar vašeg doma. PortaMatic motor omogućava automatsko otvaranje i zatvaranje unutarnjih vrata, pružajući posebne prednosti za različite potrebe:

PortaMatic motor za unutarnja vrata: 

PortaMatic je motor za unutarnja vrata koji je posebno osmišljen za udobnost i praktičnost. Ovaj motor omogućava automatsko otvaranje i zatvaranje vrata, što je posebno korisno za osobe s tjelesnim invaliditetom ili za svakodnevnu udobnost. Energetski je učinkovit i pruža mogućnost udaljenog upravljanja putem daljinskog upravljača.

S PortaMatic motorom za unutarnja vrata, unaprijedite funkcionalnost vašeg doma. Ovaj motor pruža lakoću kretanja i pristupa, čineći unutarnje vrata još dostupnijima i praktičnijima za sve članove obitelji.

 

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu

Bez obzira jeste li u fazi razmatranja, procesa kupnje, ugradnje ili održavanja vrata; trebate li nova vrata, dijelove za proizvodnju ili servisiranje, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za sva pitanja, savjete ili informacije o našim proizvodima i uslugama.

Telefon

+385 (91) 2424-243

Email

info@dormotion.hr

Adresa

Ulica Dragutina Mandla 3, 

10 000 Zagreb

7 + 3 =