Zašto Horman ulazna vrata?

Hormann ulazna vrata su ulazna vrata koja postavljaju standarde u kvaliteti, sigurnosti, funkcionalnosti i dizajnu. Bez obzira na vaše potrebe i estetske preference, u ponudi je širok izbor ulaznih vrata koji će se savršeno uklopiti u vaše vrijednosti i stil doma.

Hormann ulazna vrata su pouzdan izbor za svakoga tko traži kombinaciju sigurnosti, stila i funkcionalnosti za svoj dom. Pravilnim odabirom materijala, dizajna i dodatnih značajki, možete transformirati izgled i osjećaj svog doma. Investicija u kvalitetna ulazna vrata donosi dugotrajne koristi i pozitivan dojam.

Prednosti Hormann ulaznih vrata

1. Sigurnost na prvom mjestu: 

Hormann ulazna vrata pružaju visoku razinu sigurnosti zahvaljujući pouzdanim bravama i kvalitetnim materijalima. Ovo je ključno za zaštitu vaše obitelji i imovine.

2. Estetska privlačnost i personalizacija: 

Širok spektar dizajna i stilova omogućava vam da odaberete ulazna vrata koja se savršeno uklapaju u estetiku vašeg doma. Bez obzira na preferencije, pronaći ćete vrata koja odgovaraju vašem ukusu.

Hormann nudi raznolike opcije prilagodbe, uključujući izbor materijala, boja i dodatnih značajki. Možete stvoriti vrata koja su jedinstvena i odražavaju vaš osobni stil.

3. Izolacija od buke i vremenskih uvjeta:

Hormann ulazna vrata pružaju izvrsnu izolaciju, čime se smanjuje buka izvana i štite unutarnji prostor od vremenskih utjecaja. To rezultira ugodnijim i tišim unutarnjim prostorom.

4. Trajnost i kvaliteta: 

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, Hormann vrata su iznimno izdržljiva. Otporna su na habanje i oštećenja te će dugi niz godina zadržati svoj izgled i funkcionalnost.

5. Povećanje vrijednosti doma: 

Ulazna vrata igraju važnu ulogu u prvom dojmu koji vaš dom ostavlja na goste i potencijalne kupce. Hormann ulazna vrata dodaju estetsku vrijednost vašem domu i mogu povećati njegovu cijenu na tržištu.

6. Jednostavno održavanje: 

Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i premazima, Hormann vrata zahtijevaju minimalno održavanje. Redovito čišćenje i povremena provjera osigurat će da vaša vrata dugo ostaju u sjajnom stanju.

Ulazna vrata

Thermo65 i Thermo46: čelična/aluminijska ulazna vrata kvalitetne tržišne marke Hörmann.

Uz Hörmann Thermo65 i Thermo46 ulazna vrata osjećate se ugodno u svom domu. Ova će Vas vrata uvjeriti u to dobrim izolacijskim svojstvima, pouzdanom sigurnosnom opremom i velikim izborom motiva po atraktivnim cijenama. Pregledajte našu akcijsku ponudu vrata za najpovoljnije cijene.

Thermo65

Ulazna vrata za srdačnu dobrodošlicu

Želite li svoj ulaz u kuću opremiti kvalitetnim i vizualno usklađenim vratima u tom su slučaju ulazna vrata Hörmann Thermo65 pravi izbor.

Čelično vratno krilo pune površine i debljine 65 mm s ispunom od PU-tvrde pjene i uloženim krilnim profilom od kompozitnog materijala sigurno zadržava hladnoću van prostora. S vrijednosti toplinskog koeficijenta 0,87 W/(m²·K), Thermo65 vrata ukazat će na dobru toplinsku izolaciju.

Vrata su serijski opremljena zaključavanjem u 5 točaka, tako da se u svojem domu osjećate zaštićeno i sigurno. Vrata Thermo65 Motive dostupna su opcionalno s RC 2 sigurnosnom opremom – za još bolji osjećaj unutar vlastita četiri zida.

Odaberite željena vrata između 13 atraktivnih motiva, 16 različitih boja i5 Decograin dekora.

Thermo46

Učinite svoj ulaz spektakularnim

Sve što možete poželjeti od dobrih ulaznih vrata pronaći ćete u Thermo46 vratima. S vrijednosti toplinskog koeficijenta 1,1 W/(m²·K), Thermo46 vrata ostvarit će dobra izolacijska svojstva. Zahvaljujući serijskoj sigurnosnoj opremi sa zaključavanjem u 5 točaka ulazna vrata idealno su opremljena po pitanju sigurnosti. Pojedini motivi dostupni su opcionalno s RC 2 sigurnosnom opremom, za još ugodniji osjećaj unutar vlastita četiri zida.

Odaberite između 13 motiva vrata svoj favorit – od modernog do klasičnog stila. S bojama, ostakljenjima, bočnim dijelovima i nadsvjetlima, svoja Hörmann vrata možete individualno prilagoditi svojem ukusu i stilu.

Kategorija/ Vrsta proizvodaThermoCarbonThermoSafe Thermo65TopComfort
Materijal vratnog krila AluminijAluminijČelikStaklo
Okvir vrata izolirani aluminijski okvir vrata 111 mm izolirani aluminijski okvir vrata 80 mm izolirani aluminijski okvir vrata 80 mm izolirani aluminijski okvir vrata 80 mm
Toplinska izolacija Vrijednost toplinskog koeficijenta do 0,47 W/(m²·K)* Vrijednost toplinskog koeficijenta 0,8 W/(m²·K)* Vrijednost toplinskog koeficijenta 0,87 W/(m²·K)* Vrijednost toplinskog koeficijenta 1,3 W/(m²·K)*
Okovipokriva okove 3D-okovi 3D-valjkasti okov 3D-okovi
Profilni cilindar Profilni cilindar bez mogućnosti manipuliranja Profilni cilindar bez mogućnosti manipuliranja Profilni cilindar s funkcijom za nuždu i opasnost Profilni cilindar bez mogućnosti manipuliranja
Sigurnosna brava 9-struka 5-struka 5-struka 5-struka
Raspoloživa sigurnosna oprema RC 3 / RC 4 RC 3 RC 2 RC 2